TR | EN
Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Lisans Programı 2021-2022 Güz Dönemi Ders İşleme Süreci
29.09.2021

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Lisans Programı 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders İşleme Süreci

1- Derslere kayıtlı öğrenciler dersi yürütecek öğretim elemanı tarafından gruplara ayrılacaktır.

2- Sınıf mevcudu dikkate alınarak öğretim elemanın yapacağı planlamaya göre;

• Bir sınıf 2 gruba ayrılıp her hafta gruplar yüzyüze eğitime devam edebilecek veya

• Bir sınıf 2 veya daha fazla gruba ayrılıp her hafta 1 ya da daha fazla grup yüzyüze eğitime devam ederken diğer gruplar yüzyüze eğitimle ayni anda yürütülecek olan uzaktan eğitimi takip edebilecektir.

3- Gruplar dönüşümlü olmak üzere; dönem boyunca 1 hafta yüzyüze, sonraki hafta uzaktan eğitim olmak üzere eğitime devam edecektir.

4- Bir ders haftada 2 ders saati ise minimum 30'ar dakikalık 2 ders şeklinde, haftada 3 ders saati ise minimum 30'ar dakikalık 3 ders ya da 40'ar dakikalık 2 ders şeklinde yapılacaktır. Dersler arasında minimum 10 dakikalık ara verilecektir.

5- Her bir ders için, hangi öğrencilerin hangi gün ve saatte yüzyüze eğitimi ve/veya uzaktan eğitimi takip etmesi gerektiği ESUZEM sisteminde ilgili dersin sayfasında ilan edilecektir.

6- Derslere devam zorunluluğu bulunmaktadır. Hem yüzyüze hem de uzaktan eğitimde yoklama alınacaktır.

7- Yüzyüze gerçekleştirilecek derslerde pandemi kurallarına uygun hareket etmeniz ve maske, mesafe ve hijyen kurallarına azami derecede uymanız önem arz etmektedir.

Bu süreç Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Senatosunun 15.09.2021 tarih ve 27 sayılı kararı kapsamında belirlenen "Ders Hazırlama, Sunma ve Değerlendirme Ilkeleri"ne dayalı olarak oluşturulmuştur.

Hepimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim dönemi dileriz.